Aug 30, 2008, 1:30 PM

Бях... 

  Poetry » Other
474 0 8

Бях само един ням камък.

Не живеех, не чувствувах нищо - съществувах.

А сега съм Любов.

© Латинка-Златна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??