Бях в очите ти всесилен Бог,
после бях и на земята ниско,
бях точната за теб любов
и мигом пак изгубвах пристан.
Бях и топлата сълза от зов,
сетне пъдеше ме тъй неискан,
бях глътката ти чист живот,
а вечер тънех в черни мисли.
Днес пътища със знаци "стоп"
те приканват да поемеш риска,
пак в очите ти да бъда Бог,
аз иначе ще си остана нищо!
© Аз All rights reserved.