Jul 28, 2021, 11:15 PM

Горска фея 

  Poetry » Love
312 0 0

Аз съм малка, нежна фея
с прашеца ръся своите мечти,
танцувам, пея и се смея,
обичам хората, горите и полските треви.

 

Аз нося светлина
и навред добро разпръсвам.
Аз съм всякога добра
и цвете даже не откъсвам.

 

На всекиго ръка подавам,
не оставям хората в беди
и нивга не забравям
щом с мене са били добри.

 

Аз искам обичта си на света да дам -
не ми се свиди да раздавам много
Цялата вземете - не дължите дан..,
взимайте..., взимайте по много...

 

От пълните ви шепи
нивга неще обеднея,
защото, помнете навеки - 
Аз съм приказна фея!

© Natalie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??