Jul 26, 2007, 12:20 AM

Бяла небесна 

  Poetry
566 0 4

Посоката объркаш ли,

надежда не губи.

Огледай се -

ще видиш

над теб

птица бяла

да кръжи.

Не я отпращай -

птичи поглед

пътя вижда най-добре.

Повярвай й,

последвай я

и от мъглата

ще те изведе.

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??