Nov 23, 2005, 3:19 PM

Бяла приказка 

  Poetry
1106 0 0
Пак поглеждам през прозореца
и виждам бялото ти було.
Бяла тишина навсякъде около мен,
къпеш всичко и даряваш топлина.
Колко близо си до мен,
опитвам се да те докосна
и героиня да стана в бялата ти приказка!
Стопли душата ми самотна,
дари ме с нежни грехове
и никога не ме оставяй да следвам пътя си сама!
Подари ми светлината,
запознай ме с любовта.
Искам някой да копнее за моята усмивка,
искам да ме търси в нощта,
де ме намери и да ме прегърне,
да изживеем нашата мечта!
Тогава заедно ще виждаме бялата ти приказка
и няма да е само моя тя!

© Христина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??