Dec 11, 2013, 1:56 PM

Бяла приказка 

  Poetry » Love
520 0 5


Да те черпя бял памук -
захарен от две усмивки,
звездни пуканки цял куп,
бузки-ябълки щастливки...

Ще се скрием в някой сън,
да играем с теб на жмичка,
зима е дошла навън
по снежинкови терлички.

Ще си сътворим крила
от нечакана целувка...
хубаво ще е, ела,
люлка ни очаква лунна.

Колко много чудеса
в бяла приказка за двама,
тези снежни небеса
са пързалка тъй голяма...

И елха ще украсим
със мечтите си красиви,
пожелай си ти любим
и веднага ще го имаш...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??