Feb 20, 2011, 8:26 PM

Бяла зима 

  Poetry » Other
1074 0 2

Тази зима е толкова бяла,

снежно-приказна, мразовита,

меки преспи по пътя навяла

вещица стенеща, страховита.

 

Тази зима е моят сезон

с леден чар и снежини танцуващи,

с пируети и нисък поклон,

за усмивка и поглед жадуващи.

 

Бяла зима, бяла скитница,

дом не намерила, вечно търсеща,

с поглед чист омагьосваща,

сърцето ми с обич докосваща.

 

Тази зима ме прави щастлива,

 очарована и безкрайно добра,

с теб сме  заедно двамата

и ме топли чувството, че те има.

© Роси Лита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??