Feb 28, 2018, 12:24 AM  

Бяла смърт 

  Poetry
478 1 3

 

 

Бялата смърт приласка те в обятия,

тихо обгърна те с бели ръце,

нито снегът я довя, нито вятърът,

просто отпусна до теб колене.

 

На бялата истина в скутите бели

смълчан, ти положи глава,

пое те из своите бели предели,

оставила  в мен празнота.

 

 

 

 

 

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??