Бяло, бяло, бяло, навън – всичко е бяло
Бял лист
Бяла принцеса
Белият принц
Бялата жаба
Бялата стая
Белите мечти
Бялата приказка
Това си Ти...
Поглеждам навън, погледът ми се губи
Мечти – смели и луди...
Главата ми объркват...
Сърцето ми насочват...
Прегръдката приготвям...
Устата си отварям и проговарям: Обичам те!
Бял лист
Бяла принцеса
Бял принц
Бялата жаба
Белите мечки
Бялата приказка
Това си ТИ...
© Галина Василева All rights reserved.