Jan 10, 2021, 11:29 AM

Бяло е 

  Poetry » Love
858 0 1

Бяло е. Навсякъде бяло.
Бяла магия – сняг. 
И във мене побеляло е,
а ти ми липсваш пак…
Ужасно много ми липсваш,
като солта във ястието непосолено!
Ужасно много ми липсваш,
като вода в безводната пустиня,
като слънцето в арктическата зима.
Ужасно много ми липсваш,
като сълза във мъка неизплакана.
Липсваш ми… 
Ела при мен и просто прегърни ме!
Бяла магия е душата ми…
 

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??