Sep 8, 2011, 7:28 PM

... Бъди... 

  Poetry
507 0 1

Върви напред, не се обръщай... 
Вдигни глава нагоре, 

дори когато те е страх...

Протегни ръце напред

и силно ти прегръщай,

животът, който Бог

е сътворил за Теб!

© Люси Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??