Бъди моята пътека, по която аз вървя!!!
Бъди вятъра, нежно разпилявай косите ми!!!
Погледа ми, за да бъдеш в мойте очи!!!
Бъди сълзите ми, за да поплачеш заедно с мен,
за една любов голяма!!!
Бъди усмивката ми, за да не залязва тя!!!
Бъди, бъди всичко, в мен бъди!!!
Бъди моето сърце, не го разделяй ти на две!!!
Бъди, бъди художник мой!!!
Нарисувай ме в небето!!!
Изпиши името ми на една вълна в морето!!!
И нека не залязва слънцето за нас!!!
Да бъде ден, да бъде нощ,
да греят и звездите!!!
Да бъде песен нашата любов!!!
И нека птиците да пеят заедно с нас!!!
И всяко утро безспир да я повтарят!!!
О, да!!! Да бъде песен нашата любов!!!
© Красимира Янкова All rights reserved.
..Да бъде песен нашата любов!!!
...О, да!!! Да бъде песен нашата любов!!!...”