Бъди ми смисъл,
както можеше преди.
Бъди ми крепост -
дъжд да не вали.
Бъди ми майка -
и баща бъди.
Бъди наслада -
и за ум, и за очи.
Бъди различен -
над духа ми бди.
Бъди обичащ,
но не отстрани.
Бъди ми тласък,
но и не ранИ.
Бъди ми болка -
после изцели...
© Обичаща All rights reserved.