Dec 10, 2008, 10:37 PM

Бъдни вечер 

  Poetry
795 0 3

Бъдни вечер

 

Приказка вълшебна - тишина цари...

Нощ необикновена Господ ни дари!

Вички се събират с радост у дома -

ражда се надежда, любов и светлина.

Рождество е свято - радваме се ние!

И молитва всеки в душата си крие...

Молим се за здраве, мир и доброта

и война да няма нигде по света!

Бъдете щастливи, братя и сестри!

Правете само, само добрини!

24.12.2002 г.

 

© Снежана Кръстанова-Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??