Nov 9, 2010, 8:49 PM

Българки, поклон! 

  Poetry » Other
565 0 3

 За вас, о, българки чудесни,

в душата ми се раждат песни.

Жени и мъдри, и красиви,

и много, много талантливи.

 

По дух сте волни като птици.

За своя дом сте като жрици.

Сърцата ви са благородни

и влюбени във всичко родно.

 

Дарени сте с ръце изкусни.

Мед са сладките ви устни.

Ръцете ви тъй нежно галят,

в сърцата мъжки огън палят.

 

Раждате с любов в сърцата

на българския род децата.

Поклон пред вас, жени чудесни!

Поднасям ви букет от песни.

 

© Генка Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??