Aug 23, 2012, 10:20 AM

Бълнуване 

  Poetry
428 0 1

Ще ти говоря

и ще те помоля

за мъничко търпение

да чуеш изречените вече думи!

 

За твоите очи - 

навярно бездната,

в която поясът спасителен

е просто сламка...

 

И ти го знаеш.

Раните от стремето

не са пожалили

и твойто крехко рамо.

 

Да продължавам ли

да драскам върху листа,

когато неизказаното е изказано

и е изпята песента, а тя не свършва.

© Константин Корадов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • По- добре не, понеже питаш...
Random works
: ??:??