Jun 21, 2013, 8:56 PM

* * * 

  Poetry
503 0 0

Да бях гребло, да те разлея,
да беше мисъл, за да те осмисля,

да беше лъч, да те отлъча
или пък лик, да те разлистя,

перо ли си - ще те възпея,
но не с мастило или устни,

от лудост ще се залюлея
към теб, Живот...
и ще се пусна.

© Ян С All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??