Ти мислиш всичко суета е,
всичко е преструвка жалка
и любовта е меркантилна,
добротата – липсва,
хората са луди.
А как жадуваш,
как копнееш,
линееш чак,
без обич,
без милувка,
обречен,
сам.
Но имаш сили! Обърни се!
Виж! Светлината влиза днес
и стават чудеса,
и любовта е жива,
животът пъстър
пърха, нов
и само вярвай,
и знай,
и обич
давай,
и ще
получиш.
Желая ви много светлина и щастие! Весела Коледа!
© Мартина All rights reserved.