Jan 3, 2010, 9:58 PM

... 

  Poetry » Other
586 0 0

Кога ще видя неземните очи,
кога ще вкуся топлите коси,
кога снегът в усмивка се топи,
кога, къде отиват мечешки следи...
Искам в тебе мене си да скрия,
искам в тебе мене да открия,
искам в тебе да залеза,
искам в тебе да изгрея!
Ще ли те докосна бляскаща звезда
или като Слънце бягаш ти в нощта?
Явно трябва да напусна таз Земя,
да счупя всяка рамка, страх и празнота!
А ти живей, дивей, копней,
в свободната любов се слей!
Раздавай обич свята,
дарявай усмивки по лицата!
Благодаря, че мене ти откри!
Благодаря за всичките ти дни!
Благодаря на Бога, който те роди!
Благодаря, задето Ти си Ти!...


© Дух All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??