Dec 14, 2007, 1:36 PM

* * * 

  Poetry » Other
522 0 6
Заспиваш ли – когато те сънувам?
Или опитвайки се да избягаш,
       се разбиваш в моите мисли.

Събуждаш ли се – когато те целувам?
Тогава виждаш моите страсти,
       как над тебе са увиснали.

Прераждаш ли се – от цвета във полет?
Не се съмнявай,
       той е моето мълчание.

Скриваш ли се – щом дойде китна пролет?
А просто исках да ти кажа,
       ти си моето съзнание.

© Николай Стойчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??