Жената в мене ти прощава,
макар болезнено ранена...
Душата да лети ще продължава,
над пропастта бездънна извисена...
Музата дори от пепел тлееща изгрява,
пречистена и възродена...
Но Разумът издигнал е стените,
че смъртоносни за Приятелството се оказаха стрелите...
© Дарена All rights reserved.