Feb 9, 2010, 2:11 PM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
586 0 11

Приемах
и
отричах,
обичах
и
мразех,
бях щастлива,
бях нещастна,
бяхме двама,
сега съм сама…

Или – не – не зная…

Душата гори
от самота,
душата се радва
от светлина,
но какво от туй,
колко
самотни
самотници
има по света…

Древен мъдрец
е казал: -
така е казано
да бъде!

03.02.10г.

© Сириус Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??