Jun 29, 2019, 1:57 PM

*** 

  Poetry » Love, Erotic
740 5 9

Подхлъзна се капакът на мълчанието
и плиснаха се мръсните ми мисли:
на масата...
по пода...
до стената ти...
тъй
бавно, като книга ме разлисти.
Прочете ме от край до край
внимателно,
с очи в сюжета приковани,
със нежност,
яростно понякога,
задъхано,
пулсиращо,
пияно...

Ще те сънувам може би... понякога...
Като поезия... във ритъм... на фрагменти...

След среща съдбоносна като днешната,
ще те запазя в стих.
А мен, ти?

 

28.06.2019 г.
Марина Йорданова

© Марина Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??