Jan 3, 2008, 3:13 PM

* * * 

  Poetry
848 0 4
Известно време няма да посрещам

закъснели гости в полумрак,

но в някой страшен за душата миг...

почувствам ли се грозна,

                                    смазана и

                                                  тъжна...

през самотата бързо ще пробягам,

за да открехна аз вратата външна.

© Вяра Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??