Dec 28, 2011, 4:45 PM

Целта оправдава средствата 

  Poetry » Humour
1158 0 21
Свободно се на плажа излежавам -
направо в пясък, и до морето пак.
Облизвам се и гледам свежи мацки,
но... двамата сме с пустия мерак.


Тече си времето, пък никой ма не ще,
чи "гларуси" ги стрелкат там
с очи като море, пък аз - гюле-
с снага отпусната, с аграрен тен.


Реших тогаз - ш' са 'зема у ръце
и с малко бодибилдинг ши сваля
килата, дет натрупах с винце
с суджуците от нашата свиня.


Налях си питие по мой мерак-
с него ще започва ми деня,
пък после в фитнеса - до гол баджак
снагата мека с кеф ще си топя.


Започнах, а отпред - една от тез-
треньор или инструктор - 'ич не знам,
обаче ма опъна на тюфлек-
да свалям по кило на ден.Не грам!


ИзпОти се от туй мустака риж,
че зор бая видях от таз жена.
Но мъки, казват, оправдават се. Е, виж-
целта постигната, и... ето ти снага!

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??