Aug 14, 2013, 7:55 PM

Целувай ме 

  Poetry » Love
836 1 6

Целувай ме навсякъде... целувай,
зарастват от дъха ти мойте рани,
от хлад и самота ме излекувай –
налагай с билки – две тъй топли длани.

Целувай ме, до болка ме целувай...
усещам как кръвта ми полудява,
 във бъдещето с устни пророкувай,
животът ми в очакване изтлява.

Целувай ме – камбани бий във мене,
да възвестя, че само теб обичам –
с две устни луди – шепнещи молитва,
ще се наказвам и себеотричам...

Целувай ме – и там където знаеш,
че нецелуван те очаквам още,
със женска интуиция гадаеш,
на кръста ми разпъваш дни и нощи...

Целувай ме и аз ще те целувам -
красиво, полудяло, безпощадно...
От страстите си ще те нарисувам...
с безмълвие - и търсещо, и жадно...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??