Jul 15, 2013, 10:40 PM

Целувай ме! 

  Poetry
1024 0 8

Целувай ме!


  Ну, целуй меня, целуй,

хоть до крови, хоть до боли

Есенин

 

 

Целувай ме!

И в болката със тебе ще потъна,

и кървавите устни да докосвам

пак в любовта ти, във дъха на

най-дъхавото топло тяло.

Ще бъда стон до тебе,

а ти във мене - лудост.

 

Целувай ме!

Целувай пак! Със тръпката

и трепета, и огъня,

потъвайки един във друг

от нежност да боли.

А кървавото разстояние да молим,

скъсявайки се, то да ни спаси...

 

Целувай ме!

Силно, силно ме притискай,

че дишаща едва-едва

да се разлиствам,

и разкъсана от сладостта

да те изпивам и да поя

отново, пак и още...

 

Желая те!

До кръв! До болка!

Със плаха нежност,

тиха ярост, в самота.

Дори цената да е рана,

умирайки във тази болка

аз пак за теб ще я платя!

© Теодора Тотева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??