Apr 23, 2005, 12:14 PM

Целувам те 

  Poetry
1918 0 4

Прегръщам те с клепки -
сънувам,
сънувам...
През думи на обич
те с мисъл
целувам
и после безумно -
танцувам,
танцувам ...
До зримост в очите ти
слепи
изплувам
и с трепета лунен -
пристъпвам,
пристъпвам...
С дъха си немирен
в копнеж
те целувам...
и с капчици обич -
рисувам,
рисувам ...
Дъга седемцветна -
духът е
платното
и в багрите светли -
потъвам,
потъвам ...
Не спирам през мисъл
към теб
да пътувам ...
Очите ти нощем -
през стихче
целувам
и после с усмивка
до тебе
заспивам ...

Прегръщам те с клепки -
сънувам,
сънувам
как с обич през думи -
теб нежно
целувам ...

© Йоанна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??