Целувам те в съня ти,
когато нежно спиш,
всеки път целувам те,
когато ти не знаеш.
Нима не е красиво,
когато не натрапвам се.
Нима не е игриво,
когато с теб развличам се.
Аз с теб съм,
когато ти не подозираш
и пак в теб съм,
когато в мен се взираш.
© Димитър Георгиев All rights reserved.