ЦЕЛУВАМ ТЕБ
Изгубих последна надежда,
че ще се върнеш
отново при мен.
Кой от двамата
първи си тръгна?
Може би аз...
Бях огорчен!
В мъгла съм.
И те търся в мъглата.
Проблясват край мен светлини.
В мъгла съм.
Мъгла на тъгата.
Знаеш ли, миличка,
колко силно боли?
Скоро в друг ще се влюбиш.
Ще се влюбя навярно и аз.
Но няма ли другата
да ме усети,
че целувайки нея,
целувам аз теб?
© Ник Желев All rights reserved.