Jan 12, 2017, 10:46 AM

Целувка 

  Poetry » Love
268 1 5

 

Посред снежна зима,
слънце се показва
и по лицето ти
с лъча си заиграва.
Ти очи присвиваш,
бавно се усмихваш,
а на устните ти
хладна точица се спира,
която в миг
топлина във теб разлива.

 

Целувка
по снежинка ти изпратих.

 

 


 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??