Feb 1, 2023, 8:09 AM

Целувка 

  Poetry
314 0 4

 

Изравни се Hебето с' Земята

И се сляха във вечна целувка

Че си знаеха, това е съдбата

Да са заедно вечно ,

и да са вечно,

един от друг надалеко...

Ала нощем,

звездите, когато изгреят

Нощем,

когато всички заспят и сънуват

Нощем,

когато щурците и славеи пеят

Нощем...

щом звездите изгреят

Изравнява се

Небето с' Земята

и цяла нощ

до зори ,

се целуват!

Valentina Mitova

30/01/2023

© Valentina Mitova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??