Jun 25, 2012, 1:29 PM

Целувка на жена 

  Poetry » Love
772 0 3

Пак тиха нощ е - време е за танц,

усмихната на рамото ми ще се скриеш,

с походката на грация неземна

като лозата дива в мен ще се увиеш.

 

Вълшебен валс, луната ще те гали,

от нежния ти блясък ще поглъщам,

с очите ти за миг ще се разделям

и с трепет пак при тях ще се завръщам.

 

Наздравица ще вдигна, танц магичен,

въздишка ще отрони жадния ни грях,

в омая ще потъна, на глътки ще изпия

от устните божурени звънливия ти смях.

 

Ще бъда само твой и ти ще бъдеш моя,

звезди с любов ще сипят палави искри,

ще бъда огнен Парис, Елена ти от Троя,

целувка ще открадна, вкусът ù ще гори.

 

Ще бъде чудна нощ, безумно ще мечтаем,

с гърди ще ме поблазниш - гроздови зърна,

без думи ще говорим и огнени милувки

със ласка ще обгърнат душите ни в една.

 

И тази нощ сънувам, във стаята е тихо,

ех, танцът отшумял е, тъй пусто, тишина,

на масата във дрямка лежи бутилка празна,

а в чашата ми се усмихва целувка на жена!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??