Jan 11, 2005, 10:01 AM

Целувка от смъртта 

  Poetry
989 0 4

Целувка от смъртта

 

Скучно ти е навсякъде и с всички,

отново тъжен си след смях,

а ръцете ти са толкова набодени, че няма къде

да си сложиш поредната доза смях.

И искаш този път много да се смееш,

никога вече да не тъжиш...

И, поставяйки си двойна доза,

получаваш като подарък целувка от смъртта.

© Марина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??