Mar 12, 2013, 1:27 PM

*Целувката 10.03.2013 

  Poetry » Love
477 0 1

Обичам те! Такава...
Това, което точно си...
Обичам до забрава
да ровя твоите коси.
Обичам да се радвам,
любовта в твоите очи -
целувка да открадвам.
Такава си, това си ти!

Благодаря - споделяш.
Признателен съм, да!
В любовта, когато криеш...
Кофти. Нарича се лъжа!
А себе си да лъжеш?
Глупаво е? До кога?
Себе си да бъдеш -
така желая те сега.

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??