Как пари дълго твоята целувка
И моите устни нецелувани изгарят.
Прокарвам длан през тях като милувка
И чувствата ми ме изпепеляват.
На толкоз нежност аз не съм научена,
А ти със много малко вдъхнови ме.
С целувките отдавна бях приключила,
Но тоя жест фатално поднови ме.
Почувствах се като мома нелюбена.
Без малко да се изчервя от свян.
А мойта плът отдавна е разлюбена.
Любов, целувка - беше само блян.
Не искам и не мога да забравя
Целувката ти пареща, гореща.
Отново пламъчето в мене запламтява
И с трепет ще очаквам нова среща.
© Нели All rights reserved.
със страст...необмислена"
тази целувка е плод на фантазията ми.