Feb 20, 2014, 8:34 PM

Цената на гратиса 

  Poetry » Humour
445 0 0

(цикъл „Забавно за известните”)

Уилсън Берет, всепризнат актьор
от Кралския театър, да почисти
канала му в дома един монтьор
повикал. От услугата артиста

доволен бил, така че му предложил
да посети спектакъл за награда.
Работникът приел. Билет за ложа
Берет му гратис дал. Но с изненада

във сметката на следващия ден
получена, прочел; „... четири часа
положен извънреден труд от мен
в театъра – шест шилинга това са!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??