Каква е цената на любовта ли?
И дали тя изобщо има цена?
Мисъл - времето догонваща.
Тревога за някого.
Грижа е тя.
Прошка понякога.
И ласки.
Неспестени.
Без ресто дарени.
Без да се питаме „Защо?“.
Самадхи
23.04.2016
© Гюлсер Мазлум All rights reserved.