Sep 30, 2008, 7:04 AM

Цената на сбъднатата мечта 

  Poetry
1432 0 2
Довиждане! До нови срещи!
(Животът ни е изтъркан сериал)
Получиш ли мечтано нещо,
то в замяна друго ти си дал.

И даже да откажеш взетото
и да захвърлиш прежда от звезди-
не ще се върне тя - каретата
(на времето). Върви. Върви. Върви...

А сетне тя полита. В бездните се скрива.
А ти оставаш, вперил поглед. И мълчиш...
Молиш се да върнеш дните си щастливи.
Да можеш да се смееш. А тъжиш.

Сбогом,падаща звезда.
Докоснах те… Погуби ме цяла!
Уви. Винаги е така -
паднеш ли долу, носиш раздяла...


© Сиси Валентинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Сбогом,падаща звезда.
    Докоснах те… Погуби ме цяла!
    Уви. Винаги е така -
    паднеш ли долу, носиш раздяла..."

    Да, но всеки ден се раждат хиляди нови звезди... и една от тях може да е твоята... Хареса ми!
  • Дълбока е поезията ти!
Random works
: ??:??