Dec 28, 2009, 12:54 AM

Цената на щастието 

  Poetry
538 0 0


И завист, и злоба в никой и всички.

И всеки готов е на нищо и всичко.

Да бие, да беси, да дере и псува,

само и само с пари да купува.

Да кара и има коли и хотели,

скъпи бижута и дрехи модерни,

Но никой и нищо

цената на щастието не споменава.

Ала привидно щастливия всичко и нищо

за него дава.


© ЛиЛи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??