Nov 4, 2005, 1:22 AM

Ценен си ми 

  Poetry
1071 0 2
Ценен си ми.
Как да те загубя?
Всичко заприлича на лъжа.
Както винаги-
заради други
се разделяме и...без вина.
Ценен си ми.
И не вярвам в "сбогом".
Вярвам само в чудеса.
Няма да ти кажа,че
без тебе мога.
Ще излъжа.Знаеш,
че не е така.
Ценен си ми.
И съм те затворила
във мене.
Ще те пазя.Винаги.Навсякъде.
И се усмихвам.
Никой няма да те вземе.
Стига вече съм плакала.
Ценен си ми.
Повече от другите.
Тях ги подминавам.
Всичко е лъжа.
Ти си единствен.
В тебе съм влюбена.
Другите са просто
някаква шега.
Ценен си ми.
Няма да те губя.
А за другите...
Прощавай!
Ще се надявам
всеки ден на чудо.
Просто те обичам.
Съжелявам!

© СветлИНКА в тунела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ценно стихотворение, поздравления!!!
  • БРАВО ВАЖНОТО Е ДА УСЕЩАШ НЕОБХОДИМОСТА ОТ ЧОВЕКА ДО СЕБЕ СИ
Random works
: ??:??