Sep 22, 2020, 12:37 PM

... 

  Poetry » Love, Erotic
656 3 3

Късно е. Шумят листата, вече.
В цвят кафе са, с примес от канела.
Аромат на нежност, с нотки неприлични
Женско тяло, с вплетена дантела.
Колкото да скрие, само,
Само да напомни,
Как стапя се, в ръцете ти, огромни
...силни..мъжки..
  безсрамни от желание..
Ухае, вече, само,
На секс и пожелание..
За допир, плътен,
Без крачка разстояние
Почукай. Влизай.
Да няма колебание.

© Елмаз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??