Dec 25, 2019, 2:43 PM

Чакам 

  Poetry » Love
450 0 2

Потраква влака, заминава.
Оставам тук, 
защото пътник без билет съм...
Самотна гара,
самотна на перона аз стоя и чакам.
Какво ли чакам?
Чакам любовта.
Чакам щастието

да похлопа на моята врата...

Чакам теб...

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??