Jan 4, 2013, 4:26 PM

Чакам те 

  Poetry » Love
648 0 2

Чакам те. Ще стане полунощ.
Ще светнеш в зелено на екрана
и ще се превърне ужасът в разкош,
и ще знам защо съм останал.
Чакам те. Целувка да пратиш,
да питаш как ми е минал деня,
да ме приемаш без остатък,
да не мога да си те забраня.
Чакам те. В този живот не,
но в някой от другите ще те докосна 
и няма да мислиш тайно за мен.
Ще се обичаме явно, вълшебно и просто.

 

03.01.2012

© Иво All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??