Jun 8, 2012, 1:50 PM

Чакаш ли 

  Poetry » Phylosophy
603 0 1

Ако чакаш нещо да се получи -
решаваш, че може да се случи.
Забрави! Всеки, който го чака -
невидим застанал е във мрака.

Това е място за твоите сълзи, 
не чакай, тях да чакат запази.
Тъгата ненужна ще се изпари,
а щастието сълзите ще изгори.

Хайде! Една крачка направи,
излез на светло и се покажи.
Очакванията винаги са сито,
хвърли каталозите шеговито.

Животът е нестихващо движение, 
низ от моменти без повторение.
И винаги добавя по нещо ново,
хубавото не пристига наготово.

Грешка е, когато ти решаваш
какво си и какво заслужаваш.
Щом искаш нещо да заслужиш, 
реши поне как да се потрудиш.

Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Добре е да изпълните собствените си предписания за труд. Тогава може и да се получи.
Random works
: ??:??