Oct 7, 2013, 1:31 PM

Чаша секс 

  Poetry » Other
743 0 4

Чаша секс

Дай ми чаша секс, момиче!
Еднократна, от пластмаса.
Тя на път побира всичко:
бирата, водата, фаса.

Ще я глътна нервно, бързо,
както други преди мене,
след това ще я захвърля
покрай някой жълт контейнер.

Дай ми чаша секс такава!
Нали затова си тука-
до зори да те лигавят
жадно мъжките боклуци.

Без погнуса ще я глътна-
знам, че често избор няма-
аз съм помияр крайпътен, 
за да не е ...дъщеря ми.

Мен нощта ще ме изстиска
и едва ли ще осъмна,
но за чедото си искам
друга орис, друго бъдно!

Лижа рани тук, но тичам,
тя там да е чиста, здрава...
..........................................
Дай ми чаша секс, момиче!
Час поне да съм в забрава...

© Петя Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??