Шеги съдбата прави си от време
на време и взривява тя души.
Докарва ги дотам, че на колене
да молят пътя им да съкрати.
Дали Съдба е? Лесно е тогава
да кажем си – била е глупостта,
която бързо нас ни оправдава!
А всеки има капка пръст в това!
© Данаил Таков All rights reserved.