Aug 26, 2017, 1:33 AM

Частица от теб 

  Poetry » Love
873 4 10

Частица от теб

 

Днес до теб се събудих, без теб,

но не беше сърцето ми празно.

Ти беше моето синьо небе

и слънцето в него прекрасно.

 

И днес съм до теб, не разбра ли?!

Дали и ти си помисли за мен?

За сърцата, чувства побрали,

споделили миг съкровен?

 

До теб ще се будя и утре,

с гласа ти звънък, любим.

Ще потънем в мечтите навътре

и после няма да спим.

 

Ще късам за теб парчета душа,

по малко от нея ще давам.

От цялата утре ще се лиша,

с теб нямам нужда от нея, признавам.

 

Всяка нощ ще бъда до теб,

с частица от теб ще заспивам.

И под сияйно звездно небе

с чувства ще те завивам.

 

25.08.2017 г.     Велин

© Велин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??