Apr 24, 2010, 10:35 AM

Частична цялост 

  Poetry » Love
607 0 2

Целувам те по тишината -

океан от капки спокойствие.

 Стъпки по горещия пясък

ледник топят в душата.

Неудавеният ми крясък „Обичам те!”

пие на времето от сълзата.

Не научих урока си,

все още сричам те.

Хаотично кротка си,

аз подредено обричам се,

но без магия става магичност -

себелюбието се преражда в тебичност,

а ти цялост от моя частичност!

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??