Sep 1, 2013, 10:53 PM

Че Гевара 

  Poetry » Humour
538 0 1

Спотайва се шпионин в храсталака

край някаква отдавна гътнала се сврака

с изпружени гротескно два криви крака.

 

Ужасна смрад направо го разплаква,

но той стои нащрек и хич не се оплаква,

защото бонус тлъст за свършеното го очаква.

 

Там горе някъде зад тежките завеси

коктейл от взривни вещества се меси.

Така твърди съседката на онзи – Деси.

 

Опърпан, роден в семейство на комунисти,

той явно ще да има помисли нечисти,

освен това във пробата открити бяха  глисти.

 

Подлецът долен, вари адска отвара

и с пълно гърло крещи: „Че Гевара!”,

затуй наш'те са на крак и под пара.

 

Ченгета в черно строшиха врата стара

и проснаха дъртия терорист върху нара, а той:

“Бе, хора, на мойта за компирите виках: “Че ги вара!””

© Стефан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??